Kip

De lekkerste kip

Met onze kip op uw bord wordt ’t watertanden. Of u nu geniet van een hartig tussendoortje, een barbecue met vrienden of een uitgebreid diner, met onze kip proeft u de lekkerste kip. U ziet het mooie vlees, licht van kleur, fijn van structuur.  U proeft de echte kip, En u weet dat het gezond en verantwoord is wat u proeft. Ontdek het verhaal achter deze kip!

Leefomstandigheden

Onze kippen krijgen voldoende ruimte in de stal. De pluimveehouders gaan zorgvuldig om met de medische verzorging van de dieren. Precies zoals we dat allemaal graag zien: goede leefomstandigheden en geen antibiotica. En, heel belangrijk, de dieren krijgen het optimale voer (met veel natuurlijke ingrediënten, zoals granen) en schoon water. Daardoor maken de kippen een gezonde en natuurlijke groei door.

Bereiding

Na de zorgvuldige verwerking is de kip klaar voor uw keuken. Nu is het aan u om de kwaliteit van de kip te behouden en een delicatesse te serveren. Daarbij geldt één belangrijke stelregel. U kunt de kip het beste langzaam en bij een relatief lage temperatuur garen. Het vlees behoudt dan het vocht (en daarmee alle smaakeigenschappen) en blijft lekker zacht van structuur.